ÇANKIRI İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı.

2014-2015 Eğitim-öğretim yılı rehber öğretmenler toplantısı 29.09.2014 tarihinde Rehberlik ve Araştırma Merkezi toplantı salonunda il merkezi ve ilçelerde görev yapan rehber öğretmenlerin katılımıyla gerçekleştirildi. Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Çelebi ÇAĞLAYAN ilimizde  yapılan rehberlik faaliyetleri, çerçeve planları ve il danışma kurulunda alınan kararlar ve sonrasında yapılacaklarla ilgili rehber öğretmenleri bilgilendirdi.

RAM Rehberlik Öğretmeni Tahsin ÇİFTCİ, ´Psikolojik İlk Yardım´kitabının içeriği hakkında katılımcılar bilgi verdi. Kitap, toplantıya katılan rehberlik öğretmenlerine hediye edildi. 

RAM Özel Eğitim Hizmetleri Bölüm Başkanı H.Avni SİMİTCİ´de özel eğitim hizmetleri ve yönlendirmeleri konusunda sunum yaptı. RAM´a başvuruda izlenecek yol, kullanılacak dokümanları paylaştı.

 

Toplantıya katılan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf YAZICI´ da okullardaki rehberlik faaliyetlerinin çok önemli olduğunu, gizlilik ilkesinin en önemli ilke olduğunu vurgulayarak bu konuda rehberlik öğretmenlerine çok büyük görevler düştüğünü, birlikte çalışarak önemli ve güzel çalışmalar ortaya çıkacağını söyledi. Yusuf YAZICI, rehberlik öğretmenlerinin yaşadıkları sorun ve sıkıntıları kendisi ile paylaşmalarını ve birlikte çözüm yolları üretilebileceğini belirterek, okulların sorun analizlerinin yapılması, veli ve öğrencilere yönelik bilgilendirme ve seminer çalışmalarının yapılması, şube rehber öğretmenleri ile işbirliği içerisinde çalışılması, öğrencilere yönelik verimli ders çalışma, sınav kaygısı, stres vb. konularda çalışmalar yapılmasını isteyerek, katılımcılara teşekkür etti.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı.2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı.2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı.2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Rehberlik Öğretmenleri Toplantısı Yapıldı.

Abdulhalik Renda Mahallesi Ankara Caddesi No.38 ÇANKIRI - 03762131536, 03762131134

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.