ÇANKIRI İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020 TYP Kura Çekimi Sonuçlandı

2020 TYP Kura Çekimi Sonuçlandı

Müdürlüğümüz ile Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) arasında imzalanan TYP protokolü gereği okullarımıza geçici görevlendirme ile temizlik personeli noter kura çekimi ile belirlendi. Noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimine İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Arif KIRKPINAR, İŞKUR Şube Müdürü Mehmet GAYRET ve Milli Eğitim Müdürlüğü personelleri katıldı.

Yaşanan salgın süreci dolayısıyla kura çekimine katılımcı alınmadı. Kura çekimi Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Youtube hesabından canlı olarak yayınlandı. Canlı yayının yanı sıra kura çekimi diğer görsel araçları ile kayıt altına alındı.

Kurada ismi çıkan vatandaşlarımızın; sabıka kaydı (e devlet), sağlık raporu(aile hekiminden), diploma fotokopisi, nüfus kayıt örneği e devlet (vukuatlı, aile), nüfus kayıt örneğinde ikamet eden 18 yaş üstü herkese ait e-devlet üzerinden temin edilecek "sigortalılık tescil ve hizmet kaydı tespiti" belgesi barkodlu (net aile geliri 3487,05 tl), çalışanlara ait son maaş bordrosu (işyerinden imza ve mühürlü), esnaf ve diğer sigortalılar için SGK'dan ücret ve maaşa bağlı kazanç belgesi ile müdürlüğümüz muhasebe birimine 18.09.2020 Cuma günü mesai bitimine kadar müracaat etmeleri gerekmektedir.

 

İlimize ve vatandaşlarımıza kura sonuçlarının hayırlı olmasını temenni ederiz.

18-09-202018-09-2020

Abdulhalik Renda Mahallesi Ankara Caddesi No.38 ÇANKIRI - 03762131536, 03762131134

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.