ÇANKIRI İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 Yılının İlk Veli Buluşması Gerçekleştirildi

2021 Yılının İlk Veli Buluşması Gerçekleştirildi

Ocak ayı velilerle buluşma toplantısı İsmet İnönü Ortaokulu veli , öğretmen ve yöneticilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Ortaokul eğitimi öğrencilerin lise hayatına geçerken kendilerini geliştirdiği, gelecek hayatlarına önemli bir etkisi olan eğitim kademesidir. İl Millî Eğitim Müdürü Muammer ÖZTÜRK başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İsmet İnönü Ortaokulu Müdürü Salahattin KAYA, müdür yardımcıları, okul öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

Velilere yaşanılan salgın süreci, anne, baba ve çocuk ilişkileri hakkında önerilerde bulunan ÖZTÜRK yaptığı konuşmada; çocuklar ile birlikte gerçekleştirilen her faaliyetin kıymetli olduğunu belirterek, çocuklarımızla kaliteli vakit geçirmemiz gerektiğini vurguladı. Kitap okuma faaliyetlerinin kıymetli olduğunu ve evde ailece kitap okumanın öğrenciler için bir kültür oluşturacağını ifade etti.

 İlimizdeki eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili velilere ve öğretmenlere genel bilgilendirmelerde bulunan ÖZTÜRK, konuşmasının ardından velilerin sorularını yanıtlayarak onların görüş ve önerilerini dinledi.

13-01-2021

Abdulhalik Renda Mahallesi Ankara Caddesi No.38 ÇANKIRI - 03762131536, 03762131134

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.