ÇANKIRI İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

''1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor''

''1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor''

''1000 Meslek Lisesi Sanatsal Etkinliklerde Buluşuyor'' Projesi uygulanmaya başladı. "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında bulunan Çankırı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Çankırı Şehit Mehmet Ata Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Çankırı Selahattin İnal Güzel Sanatlar Lisesi işbirliğinde gerçekleşecek projede öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile tanışma toplantısı gerçekleşti.

Bakanlığımız Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan, "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" kapsamındaki okullarda eğitim gören öğrencilerin, kendi bölgelerindeki Güzel Sanatlar Liseleri öğrencileri tarafından, öğretmenleri rehberliğinde sanatsal bilgi ve deneyim aktarılması boyutunda iki aylık çevrim içi etkinlikler düzenlenecek.

Çalışmalar sonucunda ortaya çıkacak ürünler çevrimiçi platformlarda sergilenip çalışma sahibi öğrencilerimize çeşitli ödüller verilecektir.

Çalışmaya katılacak idareci, öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

05-03-2021

Abdulhalik Renda Mahallesi Ankara Caddesi No.38 ÇANKIRI - 03762131536, 03762131134

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.